NB I

Fellélegezhet az Újpest

A Gyirmót ellen végre győzelmet ünnepelhettek Vignjevicsék.

Felkészülési mérkőzés

Újpest FC – Gyirmót FC Győr 2-1 (1-0)
Tábor utca
Újpest: Pajovics (Gundel-Takács, 72.) – Pauljevics, Bojovics (Pávkovics, 72.), Litauszki, Mohl (Balázs B., 64.) – Obinna (Szankovics, 64.), Diallo (Onovo, 64.), Nagy D. – Simon K., Novothny (Tischler, 64.), Zsótér (Remzifaik, 72.) Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics
Gyirmót: Sebők – Lengyel, Lázár, Szilvási – Achim (Villám, 55.), Nagy P., Paku (Stieber A., 70.), Présinger (Széles, 75. perc) – Sandal, Horváth R. (Czár, 75.), Szalánszki (Csongrádi, 85.) Vezetőedző: Szepessy László
Gólszerzők: Simon K. (42.), Nagy D. (54.), illetve Villám (87.)

Az utolsó előtti téli felkészülési mérkőzésén a másodosztályú Gyirmótot fogadta a törökországi edzőtáborból hazatérő Újpest a Tábor utca műfüves edzőpályáján.

Már-már úgy tűnt, gól nélkül ér véget az első játékrész, ám a szünet előtt pár perccel egy gyirmóti labdavesztést követően Zsótér passzából Simon Krisztián volt eredményes.

A második játékrészben már nem kellett ilyen sokat várni az újabb találatra, az 54. percben Nagy Dániel cselezte be magát a tizenhatoson belülre a bal oldalon, majd a vendég kapus mellett elgurítva lőtte a labdát a hálóba – írja az ujpestfc.hu.

A hajrában végül a gyirmótiak játékosa, Villám Balázs szépített egy szemfüles góllal, így kialakította a 2-1-es végeredményt. A lila-fehérek így öt nyeretlen edzőmeccs után megérezték a győzelem ízét, az utolsó felkészülési találkozójukon a Balassagyarmatot fogadják majd a hétvégén.

Ezt olvastad már?
Serie A-ban is szereplő válogatott csatárt igazolt a Haladás – hivatalos
Simon rúgta az első újpesti gólt Fotó: ujpestfc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik