NB I

Szervezési hiba miatt kapott ki a Videoton

Marko Nikolic elmagyarázta, miért verték meg öt góllal a csapatát.

A Videoton FC szombaton 5-0-ra kikapott Kádár Tamás csapatától, az ukrán Dinamo Kijevtől a spanyolországi edzőmérkőzésen.

Ezt olvastad már?
Dalba foglalták Szalai Ádámot a boldog szurkolók

A vidi.hu oldalon Marko Nikolic vezetőedző kijelentette, történt némi szervezési hiba, hiszen két hónapja jelezték, hogy ezen a mérkőzésen a fiatalok kapnak majd szerepet.

„Ebben a formában ez a találkozó egyik csapatnak sem volt igazán jó. Ha ellenfelünknél is a fiatalabbak játszanak, akkor lett volna igazán értelme a találkozónak. Így egyértelműen nagy minőségbeli különbség volt ma a két csapat között, ez a Dinamónak sem lehetett túl hasznos a fontos Európa Liga-mérkőzésük előtt. Senki nem lehet elégedett a mai kilencven perc után. Aminek azért örülök, hogy a fiatalok ilyen kvalitású játékosok ellen léphettek pályára, hiszen korábban erre nem volt alkalmuk” – mondta a szerb tréner.

Az ukránok szakvezetője, Alekszandr Hackevics elárulta, először is arra voltak kíváncsiak, hogy milyen szinten tudják szervezni a saját játékukat, függetlenül attól, hogy az ellenfél milyen erőt képvisel.

Olvasói sztorik