NB I

Éllovast vert a Honvéd, gól nélkül maradt a Balmaz

Dübörögnek a felkészülési meccsek.

A szombati első felkészülési mérkőzésén a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a román Cluj második csapata ellen játszott a balmazújvárosi edzőcentrum zárt kapui mögött.

Hoppá!
Hatvanötmilliós ajánlat a Serie A sztárjáért

Horváth Ferenc a Szécsi – Bokros, Póti, Jagodics, Virág – Harsányi, Maiszuradze, Batarelo, Zsiga – Rácz Ferenc, Kamarás kezdőcsapatnak adott lehetőséget, később pedig Kónya és Schmid is pályára lépett. Az újvárosi honlap beszámolója szerint a második játékrészben a kolozsváriak folyamatos nyomás alatt játszottak, ám gól nem született, így 0-0-val zárult a találkozó.

A Balmaz 13 órától a szlovák Tatran Presov ellen is megmérkőzik, a végeredményről későbbi cikkünkben számolunk be.

Szakadó esőben ikszelt a Balmaz Fotó: balmazfoci.hu

Szombat délelőtt az Új Hidegkuti Nándor Stadionban fogadta az NB II éllovasa, az MTK Budapest az NB I címvédőjét, a Budapest Honvédot.

A 39. percben a kispestiek szereztek vezetést Banó-Szabó révén, a középpályás kilenc méterről bal oldalról, cimbalom szögből szépen a kapuba csavart – írja a honvedfc.hu.

Fordulást követően az MTK Hrepka találatával egyenlített az 53. percben, de két perccel később újra a Honvédnál volt az előny, a gólszerző ismét Banó-Szabó volt. A 3-1-es végeredményt a 65. percben állította be Kabangu.

Felkészülési mérkőzések

MTK Budapest – Budapest Honvéd FC 1-3 (0-1)

Gólszerzők: Hrepka (53.), illetve Banó-Szabó (39., 55.), Kabangu (65.)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – CFR Cluj II 0-0

Olvasói sztorik