Nemzetközi foci

Hatvanötmilliós ajánlat a Serie A sztárjáért

Az ügynök megerősítette, topcsapat vitte volna a télen Skriniart.

2017 nyarán huszonhárommillió euróért érkezett a Sampdoriától az Interbe Milan Skriniar, aki az elmúlt fél évben új csapatánál is meghatározó szerepet töltött be, ennek következtében pedig több európai topcsapat figyelmét is felkeltette.

Ezt is tudja!
Messi labdaszerzése egyszerre pimasz, laza és elegáns – VIDEÓ

A téli átigazolási szezonban is lehetett hallani vele kapcsolatban pletykákat, a Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Manchester United négyessel is szóba hozták, végül azonban maradt az olasz együttesnél – pedig ajánlat is érkezett érte.

Skriniarért jelentős összeget ajánlottak Fotó: Massimiliano Ferraro / NurPhoto

– Nem akarok konkrét nevet mondani, de a fent említett csapatok egyike valóban komolyan érdeklődött Milan iránt, és egy 60-65 millió eurós ajánlatot is tett érte – idézi Skriniar ügynökét, Csontó Károlyt, a Stars and Friends ügynökség tulajdonosát a football-italia.net. – Az ügy azonban ennél nem ment tovább, tudtuk, nincs rá esély, hogy az Inter a téli átigazolási szezonban eladja a játékost, értelmetlen már erről tovább beszélni.

Az ügynök hozzátette, nyáron teljesen más lesz a szituáció, a tavaszi szezonban és a nyári világbajnokságon is rengeteg minden történhet, de jelenleg nehéz megmondani, hogy csapatot fog-e váltani Skriniar.

Olvasói sztorik