NB I

Újabb játékosával hosszabbított a Paks – hivatalos

2021-ig írt alá.

Lenzsér Bence, Papp Kristóf és Kulcsár Dávid után újabb alapemberével hosszabbított szerződést a Paksi FC. A tolnai klub saját nevelésű támadójátékosa, a 22 éves, mindkét lábát jól használó Hahn János is aláírta 2021. június 31-ig szóló szerződését – számolt be róla a klubhonlap.

– Tősgyökeres paksi vagyok, ennél a klubnál nevelkedtem, jól is érzem magam itt, így elég egyértelmű volt, hogy továbbra is a Paksi FC-ben futballozzak – nyilatkozta János. Örülök annak, hogy bíznak bennem, mivel nem a mögöttem álló ősz volt a legjobb szezonom. Az őszt megelőző idényem sokkal jobb volt, sőt talán az volt az eddigi legjobbam.

LÁTTAD?

Dukai Regina után újabb szexi szépséggel kavar a Fradi-játékos – FOTÓK

Hahn még 2012-ben, november 30-án mutatkozott be a PAKSI FC – Pápa (2:0) meccsen. Azóta pont 100 NB I-es mérkőzés van a háta mögött, amelyeken 15 gólt szerzett. Ugyanakkor NB III-as csapatunkban is rendszeresen pályára lép, és szintén gólokkal járul hozzá a PAKSI FC II. jó szerepléséhez.

– Ez az aláírás egyértelműen mutatja, hogy számolnak velem, és ez nagyon jóleső érzés, amiből táplálkozni is tudok a folytatásban. Azon leszek, hogy tavasszal meg tudjam hálálni mind a vezetőségnek, mind a stábnak és a szurkolóknak ezt a bizalmat. Úgy érzem kijöttem a gödörből, egyben vagyok, és már nagyon várom a bajnokság kezdetét – nyilatkozta a játékos.

Hahn János hosszabbított Pakson Fotó: paksifc.hu
Olvasói sztorik