NB I

Három és fél évre írt alá a paksi alapember – hivatalos

Kulcsár Dávid szerződést hosszabbított.

A Paksi FC csak magyar játékosokból álló keretéből újabb alapember gondolta úgy, hogy továbbra is a tolnaiaknál folytatja pályafutását, Kulcsár Dávid három és fél évre szóló szerződést írt alá, így 2021. június 30-ig marad a zöld-fehéreknél – írja a paksiak hivatalos oldala.

Drámai február elseje!
Távozott a City klasszisa, egy évre érkezik a Fradihoz a magyar válogatott, lecsapnák Neymart a Real kezéről

– Egy percig sem volt kétséges bennem, hogy maradok Pakson – mondta Kulcsár a paksifc.hu-nak –, igazán jól érzem magam, számítanak rám, sokat játszom, remek a csapatszellem. Miért hagynám ezt itt? Ugyan februárban már 30 esztendős leszek, de úgy gondolom, hogy van még bennem annyi, amivel segíteni tudom a csapatot. Sőt, igazából az elmúlt évemet tekintem a legjobbnak azok közül, amelyeket Pakson töltöttem. Jelen esetben naptári évre gondolok, hiszen összesen öt gólt szereztem, és kiosztottam több gólpasszt is.

– Bízom benne, hogy sikeres tavasznak nézünk elébe. A Magyar Kupában bekerültünk a legjobb 16 közé, és ha már ott vagyunk jó lenne továbbjutni. Persze nem lesz egyszerű, hiszen az Újpest jó csapat, de azt gondolom, hogy túljuthatunk rajtuk. Illetve a bajnokságban is szeretnénk feljebb lépni, jó lenne minél jobb helyen zárni a szezont – zárta a korábbi fradista.

Kulcsár jól érzi magát Pakson Fotó: paksifc.hu
Olvasói sztorik