NB I

Szerb támadót igazolt a Fradi

Megvan az első téli érkező.

A Ferencvárosi TC idei első igazolása a szerb élvonalbeli Vozdovac csapatától érkező Dejan Georgijevics – írja a klub honlapja.

Hihetetlen sztori!
Neve miatt nem igazolhatott új csapatába a válogatott játékos

Georgijevics 1994. január 19-én született az egykori Jugoszlávia, ma már Szerbia fővárosában, Belgrádban. Ifista éveit az FK Zemunnál, később az FK Partizannál töltötte. Profi pályafutása nevelőegyesületénél, a Zemunnál kezdődött 2010-ben, majd 2012-ben a Teleoptik csapatához szerződött, ahol alapemberként ötvennyolc mérkőzésen nyolc gólig jutott.

2014-ben a Spartak Subotica csapatában folytatta pályafutását, majd újabb egy évet töltött az Indija játékosaként, ahol remek gólátlagot produkálva huszonhét találkozón tizennégyszer tudott eredményes lenni.

2016-ban került a Vozdovachoz: negyvenegy mérkőzésen tizenkét találatig jutott, és fontos tagja volt a 2016–2017-es szezonban hetedik helyen végző csapatnak. Georgijevics a 2017–2018-as idény első felében kiváló formát mutatva tizenhat meccsen kilencszer volt eredményes.

Tagja volt a szerb U17-es, U18-as és U19-es korosztályos válogatottaknak is, az U17-es csapatban tizenhat találkozón nyolc alkalommal is megzörgette az ellenfelek kapuit.

Olvasói sztorik