NB I

Nem utazott el a törökországi edzőtáborba az Újpest házi gólkirálya

Novothny később kel útra. További két kimaradó is van, egyikükről csak később ad tájékoztatást a klub.

Az Újpest FC 2018 telén Törökországba, azon belül Belekbe utazik edzőtáborozni, hogy a február 24-én kezdődő bajnokságra formába lendüljön. A tábor január 27-től február 8-ig tart, ez idő alatt a kemény edzéseken túl a csapat négy alkalommal neves, külföldi klubcsapatokkal is összeméri erejét – tájékoztatott a klub honlapja.

A legjobb ősze után:
Külföldi csapat is hívja a magyar játékost, de NB I-es klubhoz írt alá

A játékosoknak szombat reggel 6.15-re kellett megérkezniük a Szusza Ferenc Stadionba, ahol buszra szálltak, majd 7 órakor már a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre értek, és megkezdték a fél napon keresztül tartó utazást. A beleki hotelt várhatóan (magyar idő szerint) 16 órakor foglalják el a lila-fehér futballisták.

Novothny Soma belázasodott Fotó: www.mlsz.hu

A klubhonlap beszámolójából kiderül: nem tartott a kerettel a kapus Banai Dávid, Windecker József és az őszi tíz NB I-es góljával a góllövőlista harmadik helyét elfoglaló Novothny Soma. Banai százszázalékos edzésmunkát végez, de a vetődéseknél még érzi a sérülését. A házi gólkirály Novothny pénteken váratlanul belázasodott, de amint meggyógyul, csatlakozik a kerethez, míg Windeckerről a klub „bővebb tájékoztatást a későbbiekben ad”.

Az utazó keret: Filip Pajovics, Gundel-Takács Bence, Drávucz Máté (ÚFC II.), Szűcs Kristóf, Kálnoki-Kis Dávid, Litauszki Róbert, Mijusko Bojovics, Balázs Benjámin, Mohl Dávid, Pávkovics Bence, Cseke Benjámin, Alassane Diallo, Bojan Sankovics, Nagy Dániel, Dzenan Burekovics, Simon Krisztián, Tischler Patrik, Zsótér Donát, Viktor Angelov, Obinna Nwobodo, Branko Pauljevics, Filipovics Marko, Selmani Remzifaik

Az Újpest FC felkészülési programja:

Felkészülés kezdete: január 11. csütörtök

Edzőtábor, Törökország (Belek): január 27. szombat – február 8. csütörtök

Január 28. vasárnap, 19 óra: FK Szeptemvri Szófia (bolgár)

Január 31. szerda: SK Slovan Bratislava (szlovák)

Február 3. szombat: FK Crvena zvezda (szerb)

Február 7. szerda: FK Dukla Praha (cseh)

Február 14. szerda, 14 óra: Gyirmót FC Győr

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik