NB I

Külföldi csapat is hívja a Paks játékosát, de szerződést hosszabbított

Papp Kristóf eddigi legjobb szezonját futja – három és féléves kontraktust írt alá.

Többször, több fórumon is elhangzott már, a Paksi FC egyik erőssége az, hogy a keretet csak magyar játékosok alkotják. Minden bizonnyal ennek is köszönhető az, hogy legendásan jó hangulat van az öltözőben, és igazi csapatszellem uralkodik a csapatnál. Csertői Aurél ezzel kapcsolatban korábban úgy nyilatkozott, hogy számukra az is erősítést jelenthet, ha a jelenlegi játékosállomány együtt marad – írja a klub honlapja.

Ezt olvastad már?
A Juve és a Napoli egymásra licitál a nagy kiszemeltért

A portál jó hírrel szolgált szombat hajnalban: Papp Kristóf, a csapat egyik alapembere a középpályán, meghosszabbította szerződését. Az új megállapodás 2021. június 30-ig köti őt a Paksi FC-hez.

Papp Kristóf marad Pakson Fotó: paksifc.hu

Papp 2015 nyarán igazolt Paksra az NB II-es Gyirmóttól. Elég hamar be is mutatkozott az élvonalban, augusztus 8-án, a Paksi FC – Budapest Honvéd (3-1) találkozón kapott hét percet. Azóta 77 bajnoki meccsen kilenc gólt szerzett, ebből négyet a jelenlegi bajnokság őszi fordulóiban.

– Remekül érzem magam Pakson, és tudom, hogy nagyon sokat köszönhetek ennek a klubnak, itt váltam élvonalbeli labdarúgóvá – mondta a 24 éves játékos. – Igaz, csábítanak külföldre, én mégis úgy gondoltam, hogy tartozom annyival a Paksi FC-nek, hogy ameddig csak lehet, ebben a csapatban futballozzak. Úgy érzem, a mögöttem álló ősz volt az eddigi legjobb szezonom. Rúgtam négy gólt is, és bízom benne, hogy ezt tavasszal még növelni tudom. Igyekezni fogunk elmozdulni a hetedik helyről, és ennél feljebb szeretnénk zárni majd a bajnokság végén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik