NB I

A Videotontól igazolt a Paks

Fejes Andrást több klub is hívta, de a paksiakkal már szinte évek óta tárgyalt.

Igaznak bizonyult a Rangadó.hu értesülése: „megvan az idei év első igazolása, szerdán három és fél évre szóló szerződést írt alá a Paksi FC-hez Fejes András” – írja a paksiak honlapja.

Nagyon rossz hír:
Zárt kapus mérkőzéssel kezdünk itthon a Nemzetek Ligájában

A 188 centiméter magas, 29 éves hátvéd kedden a Videotonnál közös megegyezéssel szerződést bontott, majd egy nap múlva már alá is írt új csapatánál.

Fejes András a Paksnál folytatja Fotó: vidi.hu

– Több klub is megkeresett az ajánlatával, de én a Paksi FC-t választottam – nyilatkozta Fejes András. – Ennek oka, hogy már jó ideje, szinte évek óta tárgyalásokat folytattunk Haraszti Zsolttal. Számomra ez azt jelentette, hogy itt mindenképp számítanak rám, és ez jóleső érzés egy labdarúgó számára. Az elmúlt másfél hónapban pedig rengeteget beszélgettem egykori klubtársammal, egyik legjobb barátommal, Simon Ádámmal, és ő is arra buzdított, hogy ide igazoljak. Az is sokat nyomott a latban, hogy szinte mindenkit személyesen ismerek, mind a keretben, mind a szakmai stábban. Azt gondolom, hogy így a beilleszkedésemmel sem lesz semmi gond.

A Székesfehérváron, 1988. augusztus 26-án született, bal lábas védőjátékos eddig 99 NB I-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára, és két alkalommal szerzett gólt. Pályafutásának legtöbb idejét a Videotonnál töltötte, de két szezont a Siófoknál, majd egyet az MTK-nál töltött.

– Az nagyon szimpatikus számomra, hogy Pakson csak magyar játékosokkal képzelik el a labdarúgást. Valamint ez a csapat játssza a futballt, és ez is vonzó volt. Úgy gondolom, hogy ebben a keretben több is van a hetedik helynél, és bízom benne, hogy tavasszal ezt bizonyítani is tudjuk. Abban meg még jobban, hogy ebből én is ki tudom venni majd a részem – zárta Fejes.

Az új játékos már túl van első edzésén, és az is eldőlt, hogy a 14 számú mez lesz az övé.

fotó: Vidi.hu

Olvasói sztorik