NB I

Paintsil ügynöke keményen beszólt a Fradinak

Hogy lesz ebből visszatérés?

A Ghanasoccernet legújabb cikkében újfent részletesen foglalkozik Joseph Paintsil egyre kuszább ügyével. A portál szerint a Ferencváros viselkedésével azt kockáztatja, hogy végleg elveszítheti a fiatal afrikai játékost. A lap hasábjain megszólalt a Genk által csábított futballista német ügynöke, Emmanuel Gyasi is, aki azt mondta: hivatalos közleményt küldtek a zöld-fehéreknek a játékos egészségügyi állapotáról (tehát továbbra is állítják, hogy elkapta a maláriát), de a magyar klub mindezen dokumentumokról nem hajlandó tudomást szerezni – fogalmaz a lap.

Áll a bál!
Ronaldo ultimátumot adott a Real Madridnak

– Mindez tiszteletlenség a játékossal, valamint velem és a Tema Youth SC-vel szemben is. Fenyegetik őt, miközben tudják, hogy nincs jól. Több tiszteletet vártam volna a klubtól, főleg azok után, hogy Joseph bezsebelte az év legszebb gólját szerző játékosnak járó díjat úgy, hogy csak három hónapja van Magyarországon. Ha nem is éreznek együtt vele, legalább nem kellene őt fenyegetni – nyilatkozta Gyasi.

A portál szerint a ghánai klub attól is tart, ha Paintsil visszatérne a Ferencvároshoz, rasszista megjegyzések érnék. A portál nem lát túl sok esélyt arra, hogy a fiatal visszatér a Fradihoz.

Játszik még Paintsil zöld-fehérben Fotó: fradi.hu

Előzmények

Orosz Pál, az FTC-t működtető részvénytársaság vezérigazgatója az elmúlt napokban több ízben leszögezte: Joseph Paintsilnek élő munkaszerződése van a klubbal június 30.-ig.

A játékos 2017 nyarán, kölcsönbe érkezett a Tema Youth csapatától, szerződése alapján tavasszal még a Fradinál kéne játszania, sőt január 9-én a klub azt is bejelentette, hogy él a kontraktusban meghatározott opciós jogával, ám a történtek fényében nem biztos, hogy a jövőben számítanának szolgálataira – írja az M4 Sport.

Olvasói sztorik