NB I

Csökkentette a DVSC-játékos eltiltását az MLSZ

Aleksandar Jovanovic „csak” három meccsről esik ki.

Megírtuk: az őszi szezon utolsó fordulójában rendezett Diósgyőr-DVSC bajnokin két debreceni labdarúgót is kiállított Bognár Tamás játékvezető. A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága akkor Ferenczi Jánost egy, Aleksandar Jovanovicot négy soron következő felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltotta.

Az esettel kapcsolatban a klub a szabályok adta lehetőségekkel élve fegyelmi tárgyalás megtartását kérte, amelyre kedden került sor.

– A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága egy meccsel enyhítette Aleksandar Jovanovic büntetését. A testület figyelembe vette a labdarúgó sportszerű múltját – tudta meg a klubhonlap a DVSC cégvezetőjétől, dr. Róka Gézától, aki a játékossal együtt személyesen jelen volt a tárgyaláson. – A bizottság Ferenczi János egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását változtatás nélkül fenntartotta.

Mindez azt jelenti, hogy Ferenczi Jánosnak a Balmazújváros elleni bajnokit kell kihagynia, míg Aleksandar Jovanovic ezen kívül a Puskás Akadémia és az Újpest ellen nem léphet pályára.

Jovanovic (balra) büntetésén enyhítettek Fotó: dvtk.eu
Olvasói sztorik