NB I

Hemingway: akár én is beállhatok csatárnak

A Honvéd tulajdonosa nem esik kétségbe, ha el kell adnia Eppelt.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy a Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway arról beszélt a szerdai sajtótájékoztatón, hogy ha elfogadható ajánlat érkezik Eppel Mártonért, akkor eladják, de egyelőre senki nem kereste őt meg ezzel kapcsolatban. Az olykor szókimondó és hangzatos válaszairól is elhíresült vezető ezúttal is érdekes választ adott a Rangadónak a csatárhelyzetről.

Pörög a piac
Átigazolás, 10. nap: Szalah, Rakitic, Paintsil, Futács

– Nem akarjuk mindenáron eladni Eppel Mártont, de ha mégis távozna akkor sincs gond, hiszen olyan fiatal csatáraink vannak mint Hegedűs, Mayer, Kabangu, vagy éppen Danilo és Lanzafame. Legrosszabb esetben én is beállhatok – nyilatkozta honlapunk kérdésére Hemingway.

Hemingway (jobbra) válaszán jót derültek az újságírók Fotó: rangado

A sajtótájékoztatón az újságírók rendelkezésére állt a Honvéd új igazolása, Heffler Tibor is.

– Hektikus és nehéz féléven vagyok túl, nagyon örülök, hogy sikerült a Honvédhoz szerződnöm, azon leszek minden erőmmel, hogy segítsek a csapaton – kezdte a korábban a Videotonban és a Paksban is megforduló játékos. – Nagyon nehéz dolgom lesz, hiszen jó játékosok alkotják a csapatot, minden poszton két-három azonos kaliberű játékos van, de ez jó, hiszen van versenyhelyzet.

Olvasói sztorik