NB I

Nagy átalakítás: öt távozó a Mezőkövesdnél

Viszont Felcsútról is igazolnak.

Rövidesen véget ér a téli szünet a labdarúgó NB I-ben jelenleg utolsó, 12. helyen álló Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgói számára, ugyanis a vezetőedző, Kuttor Attila január 8-ra, vagyis hétfőre írta ki az évadnyitó találkozót – írja a boon.hu.

Ezt olvastad már?

Mutatjuk, melyik három játékosból kerül ki Az év labdarúgója Magyarországon

A szakember az első napra egy átmozgató jellegű, míg másnapra, keddre már két éles edzést tervez elvégeztetni a labdarúgókkal, akik a szünet alatt egyéni edzésterv alapján készültek. Biztosan nem vesz részt majd az első tréningen Szeles Tamás, aki vállműtétje miatt hosszabb ideig nem állhat a csapat rendelkezésére. Már Kövesden kezdi el a felkészülést a Ferencvárostól érkezett Bognár István, aki korábban már játszott a Matyó-alakulatban, és akivel 2018. június 30-ig szóló szerződést kötött a klub.

Minden bizonnyal Mezőkövesden kezdi a tavaszt a diósgyőri Oláh Bálint és a Puskás Akadémiától érkező Stipe Bacelic-Grgic, viszont Molnár Gábor Felcsútról való visszatérésére a lap szerint kevés esély mutatkozik. Ugyanakkor távozik a kövesdiektől Martin Krnác, Tomás Tujvel, Jakub Brasen, Tomas Majtán és Köböl Máté.

Kuttor Attila formálja a csapatát Fotó: gyirmotfc.hu
Olvasói sztorik