NB I

A svájci Gavranovic után újabb válogatottat hoztak szóba a Vidivel

Úgy tűnik, támadófronton mindenképpen erősítésere készülnek a fehérváriak.

Korábban beszámoltunk arról, hogy horvát sajtóhírek szerint a HNK Rijeka 28 éves játékosát, Mario Gavranovicsot a Videoton FC is kinézte magának. A legfrissebb beszámolók szerint a svájci csatár mellett szlovén válogatott támadóval is szemez a fehérvári gárda.

Felpörögtek az események!
Hazard klubváltása nagyot szólhat és lavinát indíthat el

A Transfermarkt információi szerint Andraz Sporar került a Vidi célkeresztjébe. A 23 éves támadó szellemű játékos az FC Basel kölcsönjátékosaként szerepel a német másodosztályú Arminia Bielefeldnél, ahol nem igazán számolnak vele. Ősszel kilenc bajnoki mérkőzésen két gólig jutott.

Újabb légiós érkezhet Fehérvárra? Fotó: Transfermarkt

Érdekesség, hogy a Videoton mostani edzője, Marko Nikolics és a kiszemelt, Sporar korábban az Olimpija Ljubljanánál dolgozott már együtt. Sporar eziádig négyszer ölthette magára a szlován címeres mezt. A csatár neve már szezon közben is felmerült a NB I-es csapatnál.

A játékos ügynöke a következőket árulta el: „Minden lehetséges: az is, hogy Andraz marad a klubjánál, de az is, hogy januárban távozik. Nem egyszerű a helyzete, meglátjuk, mit hoz a jövő” – így Amir Ruznic.

Szlovén játékost (jobbra) figyel a Videoton Fotó: Getty Images
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik