NB I

Magyar bajnok labdarúgóval erősít a DVTK

Megtörtént a megállapodás Dusan Brkoviccsal, már csak az orvosi van hátra.

Megszületett a megállapodás Dusan Brkovics és a DVTK között: amennyiben a szerb védő megfelel az orvosi vizsgálaton, akkor a DVTK játékosa lesz – adta hírül a klubhonlap.

A 28 esztendős középhátvéd korábbi pályafutása során hazáján kívül játszott Izraelben, illetve a korosztályos válogatottakban magára húzhatta a nemzeti mezt. De nem ismeretlen a magyar közegben sem, hiszen 2013 és 2017 között a DVSC labdarúgójaként bajnoki címet is nyert a hajdúságiakkal, szerepelt a Bajnokok Ligája-selejtezőn és az Európa Liga-selejtezőkön is.

Ezt olvastad már?
Cristiano Ronaldo elárulta, hol fejezi be karrierjét

A szerb védő 94 bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes a Debrecen színeiben. 2017 nyarán hagyta el a cívisvárost úgy, hogy a 2016-2017-es év legjobbjának választották meg a DVSC szurkolói. Távozása után a lett FC Riga labdarúgója lett.

– Dusan Brkovics jó szellemű játékos, akiről korábban is tudtuk, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, nem véletlenül számított húzóembernek a debreceni bajnokcsapatban – mondta el Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. – A szerdai két edzésen elégedetten láttuk, milyen állapotban van három héttel a lett bajnokság befejezését követően, egy komoly felkészülést követően biztosan erőssége lesz a DVTK-nak.

Brkovics az új erősítés Diósgyőrben Fotó: www.dvsc.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!