Nemzetközi foci

Cristiano Ronaldo elárulta, hol fejezi be karrierjét

Az immáron ötszörös aranylabdás portugál klasszis boldogan nyilatkozott a ceremónia után.

Mint ismert, csütörtök este Párizsban ötödik alkalommal nyerte meg az Aranylabdát a Real Madrid portugál támadója, Cristiano Ronaldo, aki így beérte Lionel Messit az örökranglistán. A ceremóniát követően természetesen nagy örömmel nyilatkozott az újságíróknak.

OLVASTAD?

PSG: elküldik az edzőt, nagy név jön a helyére – sajtóhír

– Elképesztő ez az egész, csodálatos. Egy kicsit hideg van, de tényleg örök emlék – kezdte CR7 arra a kérdésre, hogy milyen az Eiffel-toronynál átvenni a díjat.

– Igazán boldog vagyok, ez egy fantasztikus pillanat a karrieremben – folytatta Ronaldo. – Régóta várok már erre. Egészen kiváló szezon van mögöttünk, megnyertük a bajnokságot és a Bajnokok Ligáját is. Én pedig gólkirály tudtam lenni a BL-ben. Ezek a trófeák segítettek nekem megnyerni ezt az egyéni díjat is, ezért szeretném megköszönni az összes csapattársamnak a Real Madridnál és persze a válogatottnál is. Nagyon fontosak számomra, mindannyian, és persze mindenki más is, aki segített nekem elérni ezt. Remélem pár évig még a legmagasabb szinten tudok majd teljesíteni. A harc tovább folytatódik Messivel. A legjobbunkat nyújtjuk a csapatainkért. Úgy gondolom, hogy minden okkal történik.

Cristiano Ronaldo a díjátadón elmondta, a Realban szeretné befejezni a pályafutását.

– Elmenni a PSG-be? Nem. Boldog vagyok a Madridban, remélem, hogy itt fogom befejezni a pályafutásomat – mondta Ronaldo

Ronaldo a Realból akar visszavonulni Fotó: Franck FAUGERE / L’EQUIPE / AFP
Olvasói sztorik