NB I

FTC: új poszton számít válogatott játékosára Thomas Doll

A Ferencváros a Videoton elleni siker után szombaton a Vasas ellen játszik az NB I-ben. A csapat 16-szoros magyar válogatott játékosa, az utóbbi mérkőzésekhez képest a Vidi ellen új poszton szerepelt Leandro a Fradi Appon beszélt a két találkozóról, amit az ulloi129.hu szemlézett.

– Korábban már játszottam a hatos pozíciójában, de nem mostanában, az biztos. Próbáltam összetartani a védők és a támadók közötti összhangot, mert ez gond volt a Haladás ellen. Most jóval stabilabbak voltunk. Ott játszom, ahol az edzőnek nagyobb szüksége van rám, ez nekem soha nem okozott problémát – mondta Leandro.

Ezt olvastad már?
Cristiano Ronaldo elárulta, hol fejezi be karrierjét

– A Videoton elleni formánkat át kell ültetnünk a hétvégére is. Küzdenünk, hajtanunk kell, ahogy a fehérváriak ellen is tettük. A Fradi ellen mindenki másképp játszik, ahogy ezt a szombathelyiek is bizonyították. Egy rossz sorozat után, nagyon jó játékkal rukkoltak elő. Most is nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ellenünk mindenki kettőzött erővel küzd – beszélt a Vasas elleni találkozóról, majd hozzátette: „2-0-ra nyerünk!”.

Doll a Vasas ellen készül Fotó: Laszlo Szirtesi/Getty Images
Olvasói sztorik