NB I

Puszilgatta a fiatal kispesti focistákat az óraadó tanár

A Bp. Honvéd elismerte az akadémiai molesztálást és feljelentést tett az ügyben.

A Bp. Honvéd honlapjánakszerdai beszámolója szerint az év elején a Magyar Futball Akadémia tanulója jelentette az egyik tanárnak, hogy véleménye szerint egy kihelyezett óraadó tanár nem megfelelő módon próbált közeledni hozzá.

Ezt olvastad már?
Elfogatóparancsot adtak ki a Fradi-szurkolók ellen

Kötelességünknek megfelelően feljelentést tettünk a rendőrségen. Információnk szerint az elmúlt napokban a tanár elleni ügyet a rendőrség vádemelésre elküldte az ügyészségnek. Természetesen továbbra is mindent megteszünk tanulóink védelmében és figyelemmel kísérjük az eset kimenetelét – írják.

Továbbra sem kívánjuk szennylapok spekulációit kommentálni olyan folyamatokban, amelyek a rendőrségre tartoznak – tették hozzá.

Gusztustalan dolgok történtek a kispesti intézményben Fotó: MTI

Ez utóbbi megjegyzés vélhetően arra vonatkozik, hogy a Borscímű lap megírta, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés és kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást a férfi ellen.

Az illető az egyik pesti gimnázium igazgatóhelyettese volt, a Magyar Futball Akadémián pedig földrajzot és német nyelvet oktatott. Az újságnak az MFA egyik korábbi növendéke beszélt arról, ho­gyan környékezte meg a férfi: előfordult, hogy megpuszilta és megfogta a fenekét.

Olvasói sztorik