NB I

Elfogatóparancsot adtak ki a Fradi-szurkolók ellen

Tizennégy embert hallgattak ki a Groupama Arénában történt balhé miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indított nyomozást, mert a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett – áll a police.hu szerdai közleményében.

Ezt olvastad már?
Óriási potyával mentette meg becsületét a portugál válogatott – VIDEÓ

A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit november 5-én gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vételük mellett indítványozták előzetes letartóztatásukat. A két férfival szemben a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

A nyomozati cselekmények és adatgyűjtések eredményeként a rendőrök további 18 – a verekedésben részt vevő – szurkolót azonosítottak, akik közül 14 főt kedden (tegnap) az esti órákban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki.

A rendőrség további négy személy ellen elfogatóparancsot adott ki. A gyanúsítottak közül a nyomozók hét személyt őrizetbe vettek és indítványozzák előzetes letartóztatásukat.

Ezeket a Fradi-ultrákat keresi a rendőrség Fotó: www.police.hu

A verekedéssel összefüggésben a rendőrség keresi Birkás Tibort, Faragó Krisztiánt, Danka Gergőt és Potyondi Ferenc Zoltánt.

A BRFK kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik