NB I

Megvan a Haladás új edzője

Hétfőn a játékosoknak is bemutatkozik az új tréner.

Mészöly Géza után Pacsi Bálintot is menesztette a Haladás vezetősége, mert a szombathelyi csapat továbbra is a kiesés ellen küzd.

Tóth Miklós ügyvezető kijelentette, hétfőn kiderül, ki lesz a szezonbeli harmadik vezetőedző a klubnál, és holnap már az edzést is az új szakember tartja, vagyis a kulisszák mögött minden bizonnyal eldőlt a kérdés.

Ezt olvastad már?
A Fradi-ultrák vezére szerint csak kisiklás volt a késeléses balhé

A Rangadó.hu elsőként számolt be róla, hogy Supka Attila volt a Haladás egyik legkomolyabb jelöltje, de őt nem engedte el az NB II-es Szeged-Grosics.

Egervári Sándort szintén megkeresték a vezetők, de a korábbi szövetségi kapitány tartja magát ahhoz, hogy idény közben nem vesz át klubcsapatot. A tapasztalt mester ezúttal azonban állítólag kijelentette: januártól vállalná a feladatot, de csak azzal a feltétellel, ha akkor még van reáli esélye a bennmaradásra a csapatnak.

A csakfoci.hu arról írt, hogy László Csaba is szerepelt a kívánságlistán, de a szombathelyiek róla is lecsúsztak, hiszen a skót másodosztályú Dundee United együtteséhez írt alá. Hozzátették, képben van egy horvát edző is, aki a Haladás egyik hazai mérkőzését már a helyszínen, Sopronban tekintette meg.

ANyugat.huszerint a kalapban benne van Egervári Sándor mellett Prukner László, és egy harmadik jelölt, akiről csupán annyit tudni, hogy a szlovák válogatott szövetségi kapitánya volt.

Mivel László Csaba, Egervári és Supka kilőve, egy ismeretlen külföldivel szemben szinte biztosan Prukner László kinevezése lenne a megfelelő megoldás. A Ferencvárossal megnyert bajnoki bronzérem már meglehetősen régen volt (2011-ben), és azóta nem volt sikeres az élvonalban, de az előző idényben Magyar Kupa-elődöntőbe, valamint az NB II-be juttatta a harmadosztályú Budafokot.

Olvasói sztorik