NB I

Mégsem készült el a Haladás Sportkomplexum

Ünnepélyesen átadták és felavatták a stadiont, de mi lesz az utánpótlással?

Ünnepélyesen átadták és felavatták az új szombathelyi stadiont, de körülbelül háromszáz gyerek továbbra sem tud sportolni sehol, mert nem engedik be őket a 15,6 milliárdból készült létesítménybe.

Ezt olvastad már?
Komoly balhé: szájon vágta a magyar játékost az ellenfél edzője

Olvasónktól tudjuk, úgy volt, hogy hétfőn kezdődnek a fiatal focisták edzései a teremben, de ezt eltolták egy héttel, november 20-ra. Állítólag az üzemeltető akkor sem akarja beengedni őket, csak az időt húzza.

Újra munkaterület lett a beruházás, de egyesek szerint ez nem igaz, a sportcsarnokban semmilyen munkát nem végeznek már. A gyerekeknek szünetelnek az edzések, a szülők tanácstalanok és felháborodottak.

Idézet a hvsefoci.hu oldal szombat esti bejegyzéséből:

“Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet november 20-ig garanciális javítások végett munkaterületté nyilvánította. Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban. Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

A díszes külsőségek mögött komoly problémák feszülnek Fotó: MTI

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mind a sportkomplexum, mind a Kenderes utca pályáit mihamarabb el tudjuk foglalni, amelyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlás bázisunk fejlődésének!

Köszönettel: Foki Róbert

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy háromszáz sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!

Haladás VSE Labdarúgó Szakosztály”

Olvasói sztorik