NB I

Pintér Attila nagyon kiakadt a 4-3-as vereség után

"A gyerekem U12-es csapatában nem kapnak ilyen gólt, ez elképesztő!"

Mint ismert, drámai végjáték után 4-3-ra győzte le a Budapest Honvéd a Puskás Akadémiát. A felcsútiak szókimondó vezetőedzője, Pintér Attila a meccs utáni sajtótájékoztatón nem volt túlságosan elégedett.

LÁTTAD MÁR?

A Ferencváros bajban van, óriási nagy bajban – reakciók

Erik van der Meer, Budapest Honvéd: Speciális mérkőzés volt, tudtuk ezt előre, annak örülünk, hogy boldogan mehetnek haza a szurkolóink. Kellett ehhez a mérkőzéshez egy kis szerencse, de a csapat mentális erejét is ki kell emelni, mert többször fölálltunk. Ha az egész meccset nézzük, nem játszottunk rosszul, leszámítva a nagy hibáinkat. Danilo jól szállt be a meccsbe négy hét sérülés után, Lanzafame pedig újra gólokat szerzett. Ami problémát jelentett már a meccs előtt, hogy nagyon rövid a kispad, sok sérültünk van. Sokat beszélünk arról, hogy öt védő, vagy négy védő, de először ezeket a nagy hibákat kellene kiküszöbölni. Gratulálok a csapatnak!

Pintér Attila, Puskás Akadémia: Ragyogó mérkőzést játszottunk, ahol élesben látjuk, hogy ki alkalmas, hogy a Puskás Akadémia mezét viselje. Remek mérkőzés volt, azt gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget. Hetek óta hiába játszunk jól, vagy kihagyjuk a lehetőségeinket.. most végre rúgtunk három gólt. De amíg ilyen amatőr dolgokat csinálunk! A gyerekem U12-es csapatába nem kapnak ilyen gólt, ez elképesztő! Sok sikert kívánok a Honvédnak!

forrás: honvedfc.hu

Pintér Attila kiakadt a vereség után Fotó: Vágvölgyi Bálint
Olvasói sztorik