NB I

Ugrai: a Haladás nem az én klubom

A DVTK magyar válogatott csatára őszintén beszélt a szombathelyi időszakról is. A fanyalgás nem érdekli.

Arról, hogy Ugrai Roland meglehetősen komplikált ember, írtunk mi is, az amigeleken.hu interjújából azonban most több is kiderül a remek csatárról.

Átigazolás!
A Liverpool nem csak Coutinhóval szívatja a Barcelonát

– Amikor a Fradiban voltam, már akkor volt megkeresés a DVTK részéről, de nem jött össze és vissza kellett mennem a Haladáshoz, sajnos nem igazán sült el jól az a szombathelyi ottlétem. Éreztem, hogy el szeretném hagyni a klubot, mert már nem az én klubom. Februárban volt egy következő megkeresés, hogy ide szeretnének hozni, de nem engedtek el, mindenképpen ragaszkodtak hozzám. Utána szerencsésen alakult a helyzet, nyáron el tudtam hagyni őket, mivel meg tudott egyezni a két egyesület. Úgyhogy idekerültem, és mondhatom, hogy nagy örömmel jöttem. A Haladás ügyvezetőjének, Tóth Miklósnak is van kötődése a Diósgyőrhöz, így igazából csak jót hallottam a klubról, nem volt kérdés, hogy jövök – válaszolta a kérdés, hogy miként került Diósgyőrbe.

Ugrai Roland remek formában van Fotó: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Amikor a csatár a DVTK-hoz igazolt, akadtak fanyalgok is.

– Nyilván, ilyenkor nagyon sokan írnak a közösségi oldalon, a szüleim és testvéreim is olvassák ezeket. Megmondom őszintén, én annyira nem, mert inkább elzárkózom ezektől a pozitív és negatív hírektől is, nem mindig a realitást írják. Pozitív és negatív értelemben is volt már rá példa, hogy úgy éreztem, a szakmai stáb is azt mondta, hogy jól játszottam és az újság lehozta, hogy csak zavartam a pályán. Illetve volt fordítva is, amikor úgy éreztem, hogy nem játszottam jól, és lehozták, hogy jól játszottam, szóval én ezt nem mindig tartom hitelesnek, és inkább nem is foglalkozom velük, de ami személyes üzeneteket kapok a közösségi oldalamon, az eljut hozzám.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik