NB I

“Végre futballmeccs lesz, nem a nézők nélküli sport, amit űzünk”

Tőzsér Dániel felfokozott hangulatban várja a Fradi elleni rangadót.

Szombaton délután a listavezető Ferencváros otthonában lép pályára a harmadik DVSC az OTP Bank Liga rangadóján, melyen visszatér a Groupama Arénába az évek óta stadiontól távol maradó Fradi-tábor. Különleges meccs lesz a szombati a Debrecen csapatkapitánya, Tőzsér Dániel számára, aki szép éveket töltött el az Üllői úton.

OLVASTAD MÁR?

Futács elárulta, mi hiányzik a magyar fiatalokból

– Mondhatom, hogy más lesz számomra, mintha a többi csapat ellen játszanánk. A mai napig szeretem a Ferencvárost, jó éveket töltöttem el ott, jó emlékeim vannak, úgyhogy nekem ez egy kicsit különlegesebb mérkőzés lesz, mint a többieknek – kezdte Tőzsér Dániel. – Végre futballhangulat lesz Magyarországon egy bajnoki mérkőzésen. Igazi futballmeccs lesz végre, nem az a fajta sport, amit mi űzünk néha nézők nélkül, úgyhogy nagyon várom már.

– Az egyik bajnokaspiráns otthonában lépünk pályára, de úgy gondolom, hogy ezekért a meccsekért érdemes futballozni és edzeni nap, mint nap. Felfokozott a várakozás a részünkről is. Nekünk jelenleg semmi veszítenivalónk nincs, a Ferencváros ellen idegenben abszolút tehermentesen léphetünk pályára. A lényeg, hogy a meccs után a tükörbe, és egymás szemébe tudjunk nézni. Ha így lesz, akkor pozitív mérkőzést zárunk – mondta Tőzsér a Loki TV-nek.

Olvasói sztorik