NB I

Sosem találja ki, mit dobtak a pályára az Újpest–Videoton-balhé során – VIDEÓ

Megírtuk: az Újpest hazai pályán 2–0-s hátrányból egyenlített a Videoton elleni NB I-es bajnokin. Az m4sport.hu cikke szerint az amúgy is feszült hangulatú mérkőzés – a fehérvári csapatból két játékost is azonnali piros lappal állított ki a játékvezető – 90. percében Mohl Dávid buktatásáért büntetőhöz jutott az Újpest, ám Tischler Patrik nem tudta gólra váltani a lehetőséget.

Ezt láttad már?
Vignjevics visszaszólt Tischlernek: „Az NB II-ben sem játszott…”

Ez felkorbácsolta a kedélyeket, nem sokkal az eset után pedig elszabadultak az indulatok: először Fiola Attila rontott rá Pávkovics Bencére, a Vidi játékosa ugyanis úgy vélte, az Újpest védője szándékosan nem kerülte ki őt, míg a földön volt. Nagy perpatvar lett belőle, a futballisták a pálya közepén „jöttek össze”, hogy megbeszéljék a történteket. Verbálisan keményen osztották egymást a felek. A lila-fehérek csapatkapitánya, Litauszki Róbert, valamint a Videoton támadója, Ezekiel Henty mindössze pár centiről nézett farkasszemet egymással.

Eközben a nézőtéren is elszabadultak az indulatok, ahonnan vagy egy wc-deszka repült be a pályára, vagy egy ülést téptek le a helyéről a megvadult szurkolók.

Az esetről készült videót itt nézhetik meg.

Wc-tető, esetleg egy műanyagszék darabja? Fotó: M4Sport
Olvasói sztorik