NB I

Kocsonyával és pacallal etették a Fradi légiósait: az eredmény megdöbbentő – VIDEÓ

Rangadó
Rangadó

2017. 10. 13. 17:05

A magyar konyhát tesztelték a külföldiek.

A Ferencváros három légiósa, Amadou Moutari, Julian Koch és Marquinhos Pedroso az NB I után a magyar konyha jellegzetességeivel is megismerkedhetett.

Micsoda nevek!
Brutálisan beerősíthet a Barca januárban

A külföldi játékosok különleges ebéden vettek részt, többek között megkóstolhatták a gulyáslevest, a kocsonyát és a pacalpörköltöt is, desszertként pedig túrós palacsintát fogyaszthattak.

Íme a játékosok reakciói a FradiMédia videóján.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Finland's midfielder Roman Eremenko (L) vies with Hungary's Vilmos Vanczak (R) during the International friendly football match Hungary vs Finland, Gyor, Hungary on March 5, 2014.  AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.