Nemzetközi foci

Brutálisan beerősíthet a Barca januárban

Íme a katalánok kívánságlistája.

Mozgalmas téli átigazolási időszak elé néz a Barcelona a spanyol Marca szerint.Ugyan a nyári érkezők közül Nélson Semedo és Paulinho is jó teljesítményt nyújt eddig, összességében elmondható, hogy Neymart nem sikerült pótolniuk a katalánoknak. Erre azonban januárban minden esélye meglesz a gránátvörös-kékeknek, a hírek szerint több nagy igazolás is célba érhet.

Ezt olvastad már?
Bánhatják azok a fradisták, akik eddig nem vettek jegyet Felcsútra

Yerry Mina érkezése már biztosra vehető, ám a korábbi információk arról szóltak, hogy a Palmeiras hátvédje csupán a következő nyáron csatlakozik Messiékhez, ez az időpont azonban sérülések esetén januárra változhat.

Egy középpályás érkezésére is nagy esély van a Marca szerint, itt azonban három név is szerepel a lehetséges jelöltek között. A lap úgy véli, hogy Marco Verratti (Paris Saint-Germain), Jean Michael Seri (Nice) és Leon Goretzka (Schalke) közül valaki biztosan jön januárban.

Ami pedig a legnagyobbat szólhat, az továbbra is a Liverpool-sztár, Philippe Coutinho leigazolása. A nyáron szinte nem volt nap, amikor ne jelent volna meg valamilyen hír a két fél kapcsolatáról, ám az üzlet nem köttetett meg. A Barcánál azonban nem mondtak le a brazilról, télen újabb offenzívát indítanak a megszerzéséért.

Távozóból sem lesz hiány, Arda Turant már a nyáron is a Galatasaraynál látta a nemzetközi sajtó, ám a török úgy gondolta, meggyőzi Ernesto Valverdét arról, hogy helye van a csapatban. Ez nem sikerült, a januárban visszatérhet hazájába.

A Barca nem nyugszik, amíg nem szerzi meg Coutinhót Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik