NB I

„Égek a bizonyítási vágytól” – góllal üzent Storcknak a támadó

„Találtunk nekem egy ideális posztot, ahol jól érzem magam, és a játék is jól megy.”

Saját elmondása szerint nem számít a bombagólok specialistájának, mégis a hétvégi NB I-es forduló egyik legszebb találatát szerezte a diósgyőri Ugrai Roland.

– Jó a rúgótechnikám, és ko­rábban is szereztem már gólt távolról, de nem számít gyakorinak. Most kaptam egy labdát, felnéztem és ellőttem. Szerencsére sikerült ebből gólt szereznem, de nem tudtam neki na­gyon örülni, mert nem ért sokat a csapatnak. A vereség miatt az öltözőben sem ez volt a téma – mondta a Borsnak Ugrai, aki kirobbanó formájának titkáról is mesélt.

Ezt olvastad már?
„Mi a baj, Fecó?” Nekimentek a csapatukat lealázó edzőnek a Fradi-drukkerek

– Bódog Tamás vezetőedzővel találtunk nekem egy ideális posztot, ahol jól érzem magam, és a játék is jól megy. A diósgyőri teljesítményem eredménye a válogatott meghívó is, ami kicsit váratlanul ért. Bár tudtam, hogy figyel a kapitány, de nem gondoltam volna, hogy máris be fog hívni – tette hozzá a 24 éves támadó, akit korábbi válogatott csapattársai, Lipták Zoltánék láttak el jó tanácsokkal.

– Bízom benne, hogy megkapom a lehetőséget a válogatottban is. Égek a bizonyítási vágytól – mondta a válogatott újonca, aki vasárnap csatlakozott Bernd Storck szövetségi kapitány csapatához.

Olvasói sztorik