Hírek

„Mi a baj, Fecó?” Nekimentek a csapatukat lealázó edzőnek a Fradi-drukkerek

A Balmazújváros mesterének nyilatkozata önálló életre kelt, válogatott szidalmakat kap a nyakába Horváth Ferenc.

„Jól fociztunk, egy pontot megérdemeltünk volna. Sok helyzetünk volt, de ezúttal is voltak hibáink. Egyáltalán nem igazságos a végeredmény. Másról is beszélnék, de négy gyerekem van, azt beszéltük meg a feleségemmel, hogy inkább rájuk költjük a pénzt, nem másra. Azt nem tudom, hogy gondolni lehet-e még ‘arra’, vagy már azért is fizetni kell. Tudomásul kell venni, hogy a Ferencvárossal játszottunk, de megjegyezném, hogy ennyi külföldi játékos még nem volt ebben a városban. Nem csak a Fradi volt ma az ellenfelünk.”

Ezt láttad már?
Ancelotti a lelátóról mutatott be a Bayern meccsén – FOTÓ

Ez a Horváth Ferenc-nyilatkozat volt az, ami új szintre emelte a magyar edzők meccsek utáni megnyilvánulásait. A válaszra sem kellett sokáig várni, a Rangadó Facebook-oldalán igyekeztek törleszteni a Fradi-drukkerek a szókimondó edzőnek.

Néhány komment olvasóinktól:

Mi fáj, Fecó? A régi Fradi-játékosok közül te vagy a legarrogánsabb, legbutább a régi kenyéradóddal! Pintér hozzád képest egy próféta! Mondjuk ő bárhol edző, a szíve mindig zöld-fehér marad!
2-0-s előnyt elszórakozta a nagy Balmaz Kamillla Gyógyfürdő, ezek után mi kellett volna legyen? A Fradi kegyelemből mindent hagyjon ki? Barom! Irány vissza az NB II, azt akkor nem fogsz látni külföldieket. Külföldön is pl. egy angol kiscsapat edzője nyilatkozzon ilyeneket, hogy egy élcsapat tele van külföldivel, és ez neki nem szimpatikus? 2-0-ra vezetett a csapatod, mégis 0 pont, ennyi!
Nos, éppen Horváthnak illene legjobban tudni, hogy mikor hátulról felszedik valakinek a rúgásra lendülő lábát, az bizony elesik – inkább a többi meccsen kellene ilyen teljesítménnyel kirukkolniuk, és akkor jönnének a pontok is…
A sok külföldi megjegyzésével talán a Fradi színes bőrű játékosaira célzott? Akkor neki nem az edzői kispadon, hanem egy szélsőséges rasszista pártban a helye! Én inkább az MLSZ helyében az ilyen tűrhetetlen kijelentéseket vizsgálnám!
Azt hiszem, hogy Feri itt se tölti ki a szerződését, ahogy sehol se töltötte ki, de nagy gond nincsen, lesz még olyan hülye klubvezető, aki alkalmazza, mert rotációban mennek a dolgok.
Feri! Gratulálni kell! Nem hülyeségeket összehordani!
Feri! Hogy lehet az, hogy téged mindenhonnan kirúgnak?! DVTK, Fehérvár, és nagyon úgy fest, innen is menned kell!
Te nagyon gyökér Ferike, ugyanannyi külföldivel kezdtetek ti is, mint a Fradi, Otigba nem külföldi.
Pedig 11-es volt, hiába sírsz!

Olvasói sztorik