NB I

Kőkemény büntetést sóztak Lazovics nyakába

A szerb csatár a Vasas elleni bajnokin veszítette el a fejét.

Három mérkőzésre tiltotta el a fehérvári Danko Lazovicsot a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága. A Videoton játékosa szombaton a Vasas elleni bajnoki (1-3) 94. percében könyöklés miatt kapott piros lapot. Az mlsz.hu híre szerint Lazovics a Budapest Honvéd, a Diósgyőr és a Balmazújváros ellen sem léphet pályára.

A 9. fordulóban szintén kiállított Loic Nego (Videoton FC) és Botka Endre (Ferencvárosi TC) a soron következő bajnokit kénytelen kihagyni.

ÁRULKODÓ VIDEÓ
Már a bemelegítésnél sérült volt Dembélé?

Bódog Tamás, a Diósgyőr vezetőedzője 200 ezer forint pénzbüntetést kapott, mert „a mérkőzés lefújása után a játéktérre ment, az ellenfél egyik játékosát félrelökte, valamint a játékvezető működése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott és arra vonatkozóan negatív kijelentést tett”.

Kovács Zoltán, a Videoton sportigazgatója 100 ezer, Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezető igazgatója pedig 200 ezer forint pénzbüntetést kapott. A fehérvári sportvezető a játékvezető tévesnek vélt döntése ellen sportszerűtlen módon tiltakozott, az angyalföldi igazgató pedig a játékvezető személyére tett sértő kifejezést.

Három meccset kapott a Vidi-csatár Fotó: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!