NB I

„Kurva gyenge!” – a kerítést rángatva kérték számon az újpesti szurkolók a csapatot – VIDEÓ

A Haladás elleni vereség már sok volt a drukkereknek.

Megírtuk: a Haladás szombaton 1-0-ra legyőzte a vendég Újpestet Sopronban a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójában. A szombathelyiek új vezetőedzője, Pacsi Bálint először vezette sikerre csapatát, miután múlt heti bemutatkozásakor együttese kikapott az éllovas Videotontól.

A vendégcsapat drukkerei nehezen viselték az újabb vereséget, és azt, hogy az Újpest kilenc meccsen csupán tíz pontot szerzett a szezonban. Az Ujpest Fan Shop nevű Facebook-oldal beszámolója szerint Litauszki és Windecker próbálta a meccs után megmagyarázni a szerintük is megmagyarázhatatlan gyenge szereplést.

Ezt olvastad már?
Dibusz elmondta, mi volt eddig a Fradi gondja

A szurkolók úgy fogalmaznak: „legalább néhány magyar játékosban volt annyi gerinc, hogy beleálltak a kétségtelenül kellemetlen helyzetbe. Ez becsülendő.”

Az elhangzottakról: nem tudják mi az oka, de mindent megtesznek érte, hogy a mostani helyzet javuljon. Hálásak a szurkolóknak a kitartásért, maximálisan megértik a csalódottságunkat, és tudják, hogy elvesztették a bizalmunkat, de igyekeznek ezt visszaszerezni.

Litauszki és Windecker mellett Simon Krisztián, Novothny, Tischler, Banai és Pávkovics ment ki a drukkerekhez, ahogy az oldal fogalmaz: „a többieknek se hírük, se hamvuk, Nagy Dani pedig mielőtt odaért volna, inkább lelépett.”

Mikor a vezetőedző, Nebojsa Vignjevics visszajött nyilatkozni az M4 miatt a szurkolók előtti oldalra, utána ő is odament a lelátótól néhány méterre pár percre, de Windecker elhúzta, mert kapott hideget, meleget.

Olvasói sztorik