NB I

Dibusz elmondta, mi volt eddig a Fradi gondja

Több új ember is érkezett a védelembe, ami nehezítette a helyzetet, emellett jöttek a sérülések, amelyre ráment a bajnokság első néhány mérkőzése.

Nem volt egyszerű a Budapest Honvéd elleni, szombat esti bajnoki, mert emberhátrányba is került a Ferencváros, de végül legyőzte a címvédőt és jobb arcát mutatta a csapat, mint a szezon elején – mondta Dibusz Dénes, a zöld-fehérek kapusa vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Ezt olvastad már?
Neymar csak hitte, hogy rúghatja a PSG büntetőjét – VIDEÓ

Dibusz Dénest azt követően kérdezték, hogy a Ferencváros szombaton 3-1-re győzött a Bozsik Stadionban a címvédő kispestiek vendégeként. Elmondta: nem úgy kezdték a szezont, ahogy akarták, de az elmúlt két mérkőzés jól sikerült, más arcát mutatta az együttes. Jobban, hatékonyabban játszanak, örül, hogy erős ellenfelekkel szemben sikerült hat pontot szerezniük – tette hozzá.

Kiemelte: a bajnok ellen harcolták ki a győzelmet. Nem volt egyszerű mérkőzés, emberhátrányba is kerültek, de ismét meg tudták szerezni a vezetést azután, hogy a Honvéd büntetőből egyenlített. Az FTC a győzelemmel feljött a második helyre a tabellán és megelőzte a kispestieket.

Azzal kapcsolatban, hogy a mezőnyben a második legkevesebb gólt kapta a Ferencváros, Dibusz Dénes elmondta: több változás is volt nyáron a csapatban, a védelembe is érkeztek új emberek, ami nehezítette a helyzetet, de minőségi játékosok jöttek, akik szerencsére gyorsan be tudtak illeszkedni.

Arról, hogy a Ferencváros kiesett az Európa Liga-selejtező második fordulójában, azt mondta: a dán Midtjylland elleni hazai mérkőzés 44. percéig szenzációsan játszottak, de utána jött egy kiállítás, egy büntető, és nem tudták kontrollálni a találkozót. Majd – folytatta – jöttek a sérülések, amelyek természetesen a futball velejárói, de erre ráment a bajnokság első néhány mérkőzése.

Olvasói sztorik