NB I

Szabályos gólt vettek el a DVTK-tól – VIDEÓ

Teljesen egyértelmű az eset, jogosan bosszankodott Bódog Tamás vezetőedző. A paksiak egyébként hatalmas hibákból kapták a gólokat.

Megírtuk: a vendég Paks 4-2-re győzött Debrecenben a Diósgyőri VTK vendégeként szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában. A találkozón a DVTK kétszer is hatalmas paksi hibából szerzett gólt: előbb Zachán, majd Verpecz veszítette el buta módon a labdát. Mégis ők örülhettek a végén.

Ezt láttad már?
Tragédia: edzés közben gyilkolták meg a kapust

Az M4 Sport videójából egyértelmű, hogy 2-2-nél szabályos gólt vettek el a DVTK-tól: Makrai nem volt lesen a lövése előtt. Az esetet 6.01-től nézhetik meg az ezen a linken található videóban.

Nem véletlenül nyilatkozta a diósgyőri vezetőedző, Bódog Tamás a találkozó után: „Lassan hülyének érzem magam, hogy mindig a játékvezetővel foglalkozom. Szépen fel van vonalazva a pálya, pontosan látszik, hol állt Makrai a beadás pillanatában, de most már kár foglalkozni vele, nem történt semmi extra, csak a szokásos. 2-2-nél fontos lett volna ez a gól. Nehéz elmenni amellett is szó nélkül, hogy a lefújás után a játékvezető nem adott kezet, ez arrogancia vég nélkül.”

Makrai kilép: nincs les

Fotó: m4sport.hu