NB I

Bódog Tamás: Lassan hülyének érzem magam…

„Nem történt semmi extra, csak a szokásos.” „A lefújás után a játékvezető nem adott kezet, ez arrogancia.”

A vendég Paks 4-2-re győzött Debrecenben a Diósgyőri VTK vendégeként szombaton az OTP Bank Liga 9. fordulójában. A találkozó után a DVTK edzője, Bódog Tamás szókimondóan értékelt a klub honlapján.

Ezt láttad már?
Kicsiben azt játszotta a Puskás, mint a Barcelona – Pintér

– Próbálok okosakat mondani, de most nem fog menni. Nyerhető mérkőzést játszottunk ezer helyzettel, amit nem sikerült berúgni, mert nem voltunk elég élesek a kapu előtt. Azonban most legalább nem csak a lehetőségekig, hanem a helyzetekig, lövésekig eljutottunk, ha így folytatjuk, akkor a következő mérkőzésen remélhetőleg gól is fog születni. Abszolút uraltuk a mérkőzést, az első félidőben volt egy fázis, ami miatt kicsit megdorgáltam a játékosokat a szünetben, de utána a második félidő rendben volt, mentek, küzdöttek, hajtottak. Most arra kell figyelni, hogy ne csússzunk hátra, és abból a szempontból volt meghatározó a mai találkozó, hogy tudatosította, nekünk hátrafelé kell nézegetnünk, nem előre.

– Lassan hülyének érzem magam, hogy mindig a játékvezetővel foglalkozom. Szépen fel van vonalazva a pálya, pontosan látszik, hol állt Makrai a beadás pillanatában, de most már kár foglalkozni vele, nem történt semmi extra, csak a szokásos. 2-2-nél fontos lett volna ez a gól. Nehéz elmenni amellett is szó nélkül, hogy a lefújás után a játékvezető nem adott kezet, ez arrogancia vég nélkül. Most következik két nyerhető mérkőzés, azokon kell pontokat szereznünk. Mindenki ellen reális esélyünk van, a helyzeteink meglesznek, hinni kell a győzelemben. A mai második félidőre lehet építeni – fogalmazott Bódog.

Olvasói sztorik