NB I

Megbüntette az MLSZ a DVSC-t és a Nyíregyházát

Kedden ülésezett a bizottság.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) szeptember 12-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Szivacski Donát (Vasas) egy, Lenzsér Bence (Paks) egy soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Debreceni VSC – Diósgyőri VTK mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t, mint visszaesőt mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért 200 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB II

Kovács Dániel (Soroksár) egy soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB az MTK Budapest – Nyíregyháza Spartacus mérkőzéssel kapcsolatban a Nyíregyházát, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (más sportszervezet, az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása) 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

NB III

Simon András (Csorna) az ellenfél leköpésének kísérlete miatt három, Iványi Martin Sándor (Pápa) egy és Balázs Bálint József (Vecsés) egy soron következő férfi felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Medgyes Zoltán technikai vezető a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől egy soron következő NB III férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik