NB I

Szépségkirálynőt szeret a magyar bajnok védő – FOTÓK

A hölgy az egyik legnépszerűbb sorozat színésznője.

Mint ismert, közös megegyezéssel szerződést bontott a DVSC-vel Völgyi Dániel, aki a Rangadónak elárulta, egyelőre korábbi klubjával, a Győri ETO-val tréningezik. A 30 éves magyar bajnok védő egyelőre még nem talált új csapatot, ám pályán kívül rátalált a boldogság. Völgyi a 2013-as Miss Universe Hungary győztesével és a Jóban Rosszban színésznőjével, Kárpáti Rebekával alkot egy párt.

– Egy korábbi győri csapattársam születésnapján ismerkedtünk meg. Nem igazán tudtuk egymásról, ki kicsoda. Ahogy én sem nagyon ismerem a színészeket, ő sem a focistákat, de szimpatizáltunk. Aztán randizni hívtam – mesélte Völgyi a Borsnak.

Kárpáti Rebeka és Völgyi Dániel Fotó: www.instagram.com/rebekarpati

– A múlt héten is­mertem meg a szüleit, vacsorára voltunk hivatalosak, és természetesen én is bemutattam otthon Rebekát – nyilatkozta a bal lábas hátvéd, aki szerint nem okoz majd gondot összeegyeztetni az idejüket.

– Elmondtam neki, milyen a focisták élete. Rebeka rugalmasan kezeli ezt, és minden szabadidőnket próbáljuk együtt tölteni. Biztos va­gyok benne, hogy jól kezeljük majd mindketten, ha ne­kem például meccsem lesz, neki pe­dig forgatásra kell mennie.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik