NB II

Völgyi Dániel visszatér a Győri ETO-hoz

A harmincéves védő bajnoki címet ünnepelhetett a győriekkel.

A múlt héten közös megegyezéssel távozott a DVSC-től a harmincéves Völgyi Dániel. Honlapunk megkereste a korábban Gyirmóton és Pakson is futballozó baloldali védőt, aki elmondta: visszatér a jelenleg NB II-ben szereplő Győri ETO-hoz, ahol nyolc szezont húzott le, és 2013-ban magyar bajnoki címet is szerzett.

– Egyelőre semmilyen fejleményről nem tudok beszámolni a jövőmmel kapcsolatban. Annyit azonban elárulhatok, hogy a korábbi csapatomnál, a Győri ETO-nál fogok tréningezni, és ezúton is köszönöm a klubnak az edzéslehetőséget. A közös gyakorlások mellett a magyar válogatott erőnléti edzőjével, Holanek Zoltánnal is végzek külön munkát – mondta a Rangadónak Völgyi Dániel.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!