NB I

Pintér Attila: Játékosként volt ilyenben részem, higgyék el, nem egyszerű dolog

A Puskás Akadémia vezetőedzője szerint a televízió előtt ülő szurkolókat ki kell szolgálni.

Az Újpest szombaton a Puskás Akadémiát fogadja zárt kapus meccsen az NB I 8. fordulójában. A klub honlapján a két vezetőedző, Nebojsa Vignjevics és Pintér Attila is elmondta, mit vár az összecsapástól.

– Ellenfelünk együttesében is sok új játékos található, hiszen a felcsútiak sem tétlenkedtek az átigazolási szezonban. Amellett, hogy a friss igazolásaik technikás játékosok, biztos vagyok benne, hogy extrán motiváltak lesznek ellenünk. Ugyanakkor hazai pályán fogunk futballozni, így csak az lehet az elfogadható, ha a győzelemért játszunk, persze az üres lelátók ezt egy kicsit megnehezíthetik. Az elmúlt két hétben erősebbek és motiváltabbak lettünk, fontos számunkra a győzelem – fogalmazott az Újpest trénere, Nebojsa Vignjevics.

Ezt láttad már?
Van egy dolog, amelyben az NB I tíz évvel megelőzte a Bundesligát

– Tisztában vagyunk az Újpest gyengéivel és erősségeivel is. Mindent el fogunk követni, hogy begyűjtsük a három pontot, hiszen ebben a tizenkét csapatos bajnoki rendszerben minden győzelem aranyat ér. A játékosokat a héten megpróbáltuk felkészíteni a zárt kapus találkozóra, hogy minél jobban alkalmazkodni tudjanak a körülményekhez, és minél eredményesebben tudjunk futballozni. Hozzá kell tennem, nem könnyű feladat, hiszen üres lelátók előtt kell minél jobb mérkőzést játszani, mert a televízió előtt ülő szurkolókat ki kell szolgálni. Játékosként volt ilyenben részem, higgyék el, nem egyszerű dolog – mondta Pintér Attila.

Pintér Attila Fotó: youtube
Olvasói sztorik