NB I

Szentes Lázár ismét NB I-es kispadot kaphat

Legutóbb a szaúd-arábiai al-Ittihadnál dolgozott másodedzőként.

A Rangadó.hu elsőként írta meg, hogy a Puskás Akadémiától elszenvedett 5-1-es vereség nem múlik el nyomtalanul Szombathelyen, és a klub vezetőiben felmerült, hogy megköszönik a csapattal évekig sikeres szakember, Mészöly Géza vezetőedző munkáját.

Az utódját is megjósoltuk, aki a legmagasabb edzői képesítéssel rendelkező, jelenleg az Illés Akadémiát vezető Pacsi Bálint lehet. A Nemzeti Sport szerint ugyanakkor van egy másik jelölt is: az a Szentes Lázár, aki legutóbb a szaúd-arábiai al-Ittihadnál dolgozott másodedzőként, valamint az utánpótlásképzést is felügyelte.

Ezt olvastad már?
Három év után játszhat újra a magyar válogatottban a középpályás

A szakember már kétszer dolgozott a Haladásnál, először a 2001–2002-es, majd a 2014–2015-ös szezonban, 2015 áprilisában a Videotontól elszenvedett 7–0-s, majd az FTC elleni 3–0-s vereség után távozott a szombathelyiektől. Néhány héttel később Mészöly Géza érkezett a helyére.

Az nso.hu szerint ha a Haladás vezetősége az edzőváltás mellett határoz, akkor már a héten megteszi a szükséges lépéseket, hiszen a válogatott világbajnoki selejtezői miatt legközelebb csak a jövő héten rendeznek NB I-es fordulót.

Olvasói sztorik