NB I

„Dögölj meg” – kiabálták a szurkolók a DVSC csapatkapitányának

A Honvéd-drukkerek néhány héttel ezelőtt a Haladás edzőjének édesanyját szidalmazták.

Beindult a Debrecen, a múlt héten négyet vágott otthon a Vasasnak (4-1), szombaton meg hármat a címvédő Honvéd otthonában (3-1). Szóval minden ok megvolna most az örömre, csakhogy a gárda csapatkapitányát, a 11-esből gólt szerzett Tőzsér Dánielt nem túl irodalmi stílusban „üdvözölték” a fővárosi szurkolók. Konkrétan azt üvöltözték neki, hogy dögöljön meg! – írjaa Bors.

Ezt olvastad már?
„Jelenleg ennyit tudunk” – keményen kritizálta a Ferencvárost Thomas Doll

A lap szerint a Honvéd-drukkerek mostanában előszeretettel ragadtatják el magukat: néhány héttel ezelőtt Mészöly Géza édesanyját szidalmazták kórusban, ami igencsak elborzasztotta a Haladás trénerét. A Bors szerette volna megkérdezni Tőzsért, hogy mit gondol, mivel érdemelte ki a különleges bánásmódot, de azt mondta, vasárnap, ebédidőben nem szeretne erről beszélni.

Tőzsér valami ilyesmihez hozzászokhatott a Queen’s Park Rangers focistájaként. 2016 februárjában például a Sheffield Wednesday elleni Champion­ship-derbin szintén megtalálták őt a drukkerek. Akkor is méltó választ adott: bomba gólt lőtt, és úgy lett az akkori meccs vége 1-1.

Fotó: dvsc.hu
Olvasói sztorik