NB I

„Jelenleg ennyit tudunk” – keményen kritizálta a Ferencvárost Thomas Doll

A minőségi játékosokat hiányolja a vezetőedző, aki még igazolni akar.

A Videoton 3-1-re legyőzte a vendég Ferencvárost a kényszerű szünetek miatt háromórásra nyúlt mérkőzésen vasárnap, a felcsúti Pancho Arénában az NB I 7. fordulójában.

– Szokatlan mérkőzés volt, mintegy három órán át tartott, de ez nem is fontos. A lényeg, hogy remekül kezdtük a bajnokságot és ma este sikerült az élre állni a pontvadászatban. Ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottunk. A nemzetközi kupában is jól szerepeltünk, de összességében úgy tűnik, arra még nem álltunk teljesen készen, így az elsődleges célunk ezen túl a bajnoki cím. A Ferencváros ellen különösen fontos jó eredményt elérnünk, hiszen ez mindig nagy derbi. Meg kell dicsérjem a játékosainkat, mert a csütörtöki meccs után mindenki arról beszélt, hogy fejben nem leszünk ma ott, de maximálisan koncentráltak, profin álltak a meccshez. A szurkolóinknak is köszönettel tartozunk természetesen. Meg kell értenünk, hogy a futballban nincs tegnap, nincs múlt, csakis a jövő számít. Szintén fontos megjegyeznem, hogy mi már 14 tétmeccsen vagyunk túl a szezonban. Amíg legtöbb riválisunk mindössze hat-hét, esetleg kilenc-tíz mérkőzést játszott, addig mi jóval fáradtabbak lehetünk, ezért is fordulhatott elő, hogy néhány játékosunk talán nem volt az elmúlt időszakban a legjobb formában. Most lesz egy kis időnk a regenerációra – értékelt a vidi.hu-n a Videoton vezetőedzője, Marko Nikolics.

Ezt láttad már?
Hatalmasat bakizott Király, összehozott egy büntetőt a Puskásnak – VIDEÓ
Thomas Doll Fotó: MTI

– Gratulálok a Vidi megérdemelt győzelméhez. Átlagos teljesítmény elég volt a részükről, hogy három pontot szerezzenek ma. Nálunk hiányzik a minőség, sok a sérültünk, jelenleg ennyit tudunk sajnos. Több játékosunk produkciója nem volt megfelelő egy ilyen szintű ellenféllel szemben. Csalódottak vagyunk, az elmúlt években el voltam kényeztetve a mutatott játékunkkal, ez a mostani teljesítmény nem elegendő. Remélem, hogy hamarosan visszatérnek a hiányzók, esetleg tudunk igazolni egy-két játékost. Volt pár lehetőségünk a találkozón, ha 1-0 után kihasználunk legalább egyet, más lett volna a játék képe, ugyanakkor azt is el kell ismernem, hogy 2-0-nál volt olyan periódus, amikor a többgólos vereség is benne volt a meccsben – fogalmazott Thomas Doll, a Ferencváros mestere, aki a fradi.hu-nígy fogalmazott saját csapatáról: „Az látszik, hogy van pár labdarúgó, akik nem elegendőek ahhoz, hogy a Videoton ellen eredményesek legyünk.”

Olvasói sztorik