NB I

Egymillió eurós szélsőt vett a Puskás Akadémia – hivatalos

Újabb külföldi Felcsúton.

Frissítve

Tovább erősödött Pintér Attila csapata: a KF Skënderbeu együttesétől érkező háromszoros albán válogatott szélső négy évre kötelezte el magát a Puskás Akadémiához – számolt be a hírről a csapat hivatalos honlapja.

Latifi a szerződés kötést követően csatlakozott az albán válogatott keretéhez. A világbajnoki selejtező G csoportjának harmadik helyén álló albánok szeptember 2-án Lichtenstein ellen hazai környezetben, míg szeptember 5-én Macedónia ellen idegenben játszanak selejtező mérkőzést.


Az eduasportin.com-nakadott interjújában maga a játékos, Liridon Latifi mondta el, hogy mától az NB I-ben szereplő Puskás Akadémiát erősíti. A koszovói születésű, háromszoros albán válogatott szélső az albán KF Skënderbeu csapatától érkezik, amely bejutott a Dinamo Zagreben keresztül bejutott az Európa Liga csoportkörébe. A továbbjutáshoz szükséges gólt pedig éppen Latifi szerezte.

Ezt olvastad már?
Jön a Fradiba a Vardar hőse?

– Sorsdöntő gólt lőttem a Dinamo elleni párharcban, ez kellett a továbbjutáshoz, nagyon boldog vagyok, hogy végül bejutott a csapat a csoportkörbe. Mától azonban a Puskás Akadémia játékosa vagyok, négyéves szerződést írtam alá, már lezárultak a tárgyalások – nyilatkozta Latifi, akinek az értékét 850 ezer euróra becsüli a Transfermarkt,a borozani.com szerint pedig az átigazolási összeg egymillió euró is lehet.

Latifi a Puskásé lehet Fotó: Europress/AFP
Olvasói sztorik