NB I

Jön a Fradiba a Vardar hőse?

A válogatott középpályás csütörtökön a Fenerbahcét ejtette ki csapatával az Európa Ligából.

Macedón forrásokra hivatkozva az ulloi129.hu arról ír, hogy a Vardar középpályása, Stefan Spirovski az átigazolási szezon végén elhagyja a Ferencvárosba igazol. A 27 éves, tizenkétszeres macedón válogatott Stefan Szpiroviszki tegnap még a Vardarral verte ki a török Fenerbahcét az Európa Ligából.

A Fenerbahce elleni meccs után Spirovszki Isztambulban maradt, és a nap folyamán véglegesíti a magyar óriáshoz igazolását. A Ferencváros hetek óta követi Spirovszkit és teljes a megegyezés a Vardar, a magyar csapat és a játékos közt. A szerződés kondiciói nem ismertek, de két éves szerződést ír alá a bitolai játékos. A múlt hónapban a belga St.Truiden akarta szerződtetni, de Leko edző akkor nem engedte el. Spirovszkit a Vardar Vanja Markovittyal pótolja, akit ma mutatnak be.

A 185 centi magas védekező középpályás a tavalyi szezonban négy gólt szerzett, az ideiben pedig a Vardar négy BL- és két EL-selejtezőjét is végigjátszotta, az Európa Liga csoportkörébe segítve csapatát.

Macedón lapértesülés szerint a játékos ma este esik át az orvosi vizsgálatokon, utána pedig aláírja szerződését a Fradival.

Spirovski a Fenerbahce ellen Fotó: Europress
Olvasói sztorik