NB I

Herczeg András külön dicsérte Jolly Jokerét

Edzői értékelések a DVSC–Vasas mérkőzés után.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a DVSC hazai pályán 4-1-es győzelmet aratott a Vasas felett az NB I aktuális fordulójának pénteki találkozóján. Íme a két szakvezető lefújás utáni értékelése.

Herczeg András (Debrecen): – Jól teljesített a csapatom, különösen az első játékrészben. Gyorsan, lendületesen játszottunk és nagyon fegyelmezetten is. Azt gondolom, megérdemelten tartottunk itthon a három pontot. Külön szeretnék gratulálni Varga Kevinnek, aki az első NB I-es mérkőzését abszolválta és remek teljesítményt nyújtott. Csereként Csősz Richárd és Tisza Tibor is lehetőséget kapott, így ha jól számoltam, a kezdőben hét saját nevelésű játékos volt, és még csereként pályára léptek ketten. A játékosok megérdemlik az elismerést a mai teljesítményükért. A közönség is a csapat mellett állt végig, ez nagyon fontos volt a mi helyzetünkben – tehát köszönjük mindenkinek, aki kilátogatott és szurkolt nekünk a helyszínen vagy a televízió képernyője előtt, sokat jelent számunkra a támogatásuk. Reméljük, a továbbiakban is tudjuk gyűjtögetni a pontokat, mert ma is nagy szükségünk volt erre a három pontra.

Michael Oenning (Vasas): – Gratulálok a Debrecennek a győzelemhez, amely teljesen megérdemelt volt. Amikor a csapat húsz perc alatt teljesen elveszíti szervezettségét, akkor sajnos ilyen helyzetekbe kerül… A mérkőzést rendezetten kezdtük, aztán jött az a bizonyos szerencsétlen húsz perc, emiatt változtatnom kellett és hármat cseréltem a szünetben. A folytatásban már magas szintű morált mutatott az együttes – főleg, ha azt vesszük alapul, hogy Murka Benedeknek sérülés miatt el kellett hagynia a pályát, de tíz emberrel is próbáltunk előrefele menni.

Olvasói sztorik