NB I

A DVTK is bemutatta legújabb szerzeményét

A válogatottban is szeretne bemutatkozni a fiatal védő.

Kapcsolódó cikkek

Tovább folyik a DVTK keretének megerősítése, Kocsis Gergő személyében egy Németországban nevelkedett, a válogatott keretébe is meghívott, védekező középpályás és középső védő posztján is bevethető játékos érkezett. Szerda reggelre minden adminisztratív akadály elhárult, így játékengedélyének megérkezése után csak Bódog Tamáson múlik majd, hogy pályára lép-e szombaton – számol be a Diósgyőr hivatalos oldala.

Diósgyőrben folytatja Kocsis Fotó: dvtk.eu

A diósgyőriek legújabb igazolása kölcsönbe érkezik az FC DAC csapatától, szerdán már új társaival edzhet, a pályán pedig 21-es számmal látjuk majd.

– Nagyon örültem a DVTK megkeresésének, Bódog Tamás személye hatalmas vonzerőt jelentett – nyilatkozta Kocsis Gergő. – Mindenekelőtt szeretném a csapatot hozzásegíteni a céljai eléréséhez, egyéni céljaim között pedig az a legfontosabb, hogy több kerettagság után bemutatkozzak a válogatottban. Szeretem, ha sokat van nálam a labda és játékban vagyok, erre pedig védekező középpályás posztján több lehetőségem van, de középső védőként is szeretek játszani.

– Gergő egy olyan tehetséges fiatal játékos, aki a védekezésünknek tud stabilitást adni mind védekező középpályás, mind a középső védő posztján – mondta el Bódog Tamás szakmai igazgató. – Kiváló mentalitású játékos, bízom benne, hogy hamar be tud illeszkedni a csapatba.

Olvasói sztorik