NB I

Storck felfedezettjével erősített a DVTK – hivatalos

A DAC fiatalja kölcsönbe érkezett.

Kocsis Gergő kölcsönjátékosként Diósgyőrött folytatja pályafutását – írja a dunaszerdahelyi DAC hivatalos oldala. A két klub közti kölcsönadási szerződés értelmében a 23 éves hátvéd a szezon végéig szerepel a miskolciaknál.

Kocsis tavaly nyáron a Puskás Akadémia FC-től igazolt Dunaszerdahelyre, hároméves szerződést kötött a DAC-cal. Ígéretes kezdését azonban az előző idény előtti főpróbán elszenvedett súlyos térdsérülése törte meg, amely után a teljes őszt kihagyta. Tavasszal tért vissza, de a Šatka – Huk védőpáros mellett nehezen tudott a kezdő tizenegybe kerülni. Összesen három bajnokin kapott lehetőséget csapatunk színeiben, 136 percet töltött a pályán.

Ezt olvasta már?
Ousmane Dembélé már nem Dortmund-játékos
A PSG nem áll le! Neymar után újabb sztárcsatár érkezhet

Kedden eldőlt, hogy a magyar válogatott kerettagja az NBI-ben jelenleg a harmadik helyen álló diósgyőrieknél tölti az aktuális idény hátralévő részét, ahol ismét Szarka Ákos lesz csapattársa.

– Nehezen hagyom itt ezt a társaságot és a nagyszerű szurkolótábort, másrészt minden futballista rendszeresen játszani akar. Nem titkolt szándékom, hogy kezdőjátékos szeretnék lenni Miskolcon, és Bernd Storck szövetségi kapitány keretében maradni – árulta el DAC honlapjának Kocsis Gergő.

Olvasói sztorik