NB I

FTC: Doll odavan az új igazolásokért

A német szakember mindenkit dicsért a Beitar Jeruzsálem elleni győzelem után.

Megírtuk: szerdai edzőmeccsén a Ferencváros 1-0-ra győzte le az izraeli Beitar Jeruzsálemet. Az egyetlen találatot Bognár István lőtte egy védelmi hiba után a 93. percben. A meccs után a vezetőedző, Thomas Doll elégedetten értékelte a csapat négy új igazolását, Otigba Kenneth-et, Lovrencsics Balázst, Priskin Tamást és Fernando Gorriaránt a fradi.hu-nak.

– Még mindig többen hiányoztak, eléggé felforgatott csapattal álltunk fel, többen nem az eredeti posztjukon játszottak, de alkalmazkodnunk kellett a körülményekhez. Az új játékosainkkal elégedett voltam. Kenneth nagyon hasznos lesz a számunkra, gyors és nagyon jó döntéseket hoz a párharcokban. A játékunknak még csiszolódnia kell, meg kell tanulnunk, hogyan tudunk a leghatékonyabban összejátszani – mondta Thomas Doll.

– Balázs és Priska is jól mozogtak elöl, mindketten nagyon erősek, és az előkészítésben is részt vesznek, ők is nagy hasznunkra lesznek. Nando a kilencven percet végigjátszotta, úgy érzem, ő igazi motorja lesz a csapatnak a középpályán. Egy igazi harcos, aki mindig nagy szívvel küzd, ami nagyon fontos itt a Fradiban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik