NB I

Hajrágóllal győzte le a Fradi a Vasas EL-ellenfelét

Bognár a hosszabbításban talált be, ezzel a zöld-fehérek megverték izraeli ellenfelüket.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – Beitar Jeruzsálem (izraeli) 1-0 (0-0)
Groupama Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Solymosi.
Ferencváros: Dibusz – Csernik, Batik, Otigba, Botka – Gorriaran, Hajnal, Radó, Moutari – Lovrencsics B., Priskin. Csereként pályára lépett: Holczer, Hüsing, Lakatos, Csonka, Kundrák, Bognár. Vezetőedző: Thomas Doll
Gólszerző: Bognár (92.)

Az izraeli bajnokság harmadik helyén végző, és az EL-selejtezőben a Vasassal farkasszemet néző Beitar Jeruzsálemet fogadta a Ferencváros szerda este a Groupama Arénában zártkapus felkészülési mérkőzésen.

A zöld-fehérek kezdőcsapatában helyet kapott négy nyári szerzemény, Otigba, Gorriarán, Lovrencsics B. és Priskin is.

Az első negyedórában a Beitar játszott mezőnyfölényben, többet birtokolta a labdát, ám Moutari révén a Fradi előtt is adódott kisebb lehetőség. Ziccerig azonban egyik együttes sem jutott a félidőig, csupán gyengécske próbálkozások jellemezték az alacsony színvonalú összecsapást.

A szünet után végre nagy helyzetet is láthattunk, Gorriarán beadását Otigba fejelte le Batik elé, akinek a lövését a gólvonalról vágták ki az izraeliek. A 65. percben ismét gólt szerezhetett volna a Ferencváros, Radó ziccerbe vihette a kapusra a labdát, az emelése azonban nem volt sikeres. A hosszabbításban sikerült belőni a győztes gólt a Fradinak, Bognár gurított a kapu jobb alsó sarkába, ezzel 1-0-ra alakítva a végeredményt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik