NB I

„Három éve látjuk, hogy hazudik mindenki mindenkinek, miközben elpusztul minden, amit úgy hívnak: Ferencváros”

A fradimob.hu szerint Kubatovnak volt egy ajánlata, amire három hete várja a választ.

Kapcsolódó cikkek

A fradimob.hu honlapon jelent meg egy írás az NB I-es Ferencváros vezetősége, közelebbről Kubatov Gábor klubelnök és a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül csoport háttérben zajló tárgyalásairól. Az írást változtatás nélkül közöljük.

Lassan három hete, hogy szuper titkos, ámde jó hangulatú találkozó volt Kubatov elnök és az Szszjn két vezetője között. Erről itt írtunk.
Hogy pontosan mi hangzott el a várva-várt találkozón, azt nem sokan tudják. Ami biztos hogy Kubatovnak volt egy ajánlata, ami sokkal,de sokkal kedvezőbb,mint amit mi írtunk.
Az is biztos, hogy az Szszjn két képviselője, azt ígérték Kubatovnak, hogy válaszolni fognak eme remek ajánlatra.
Három éve erre a találkozóra várt mindenki, három éve arra várunk, legalábbis mi, hogy végre újra a lelátón lehessünk, hogy a felesleges szkenner elleni felesleges harc vagy inkább semmittevés végre befejeződjön.
Három éve látjuk, hogy hazudik mindenki a másiknak, mindenki mindenkinek, miközben elpusztul minden amit úgy hívnak “Ferencváros”. Pusztul, sokak szerint menthetetlen, sokak szerint még menthető, de minden perc számít.
Nekünk, de vannak akik különböző okok miatt ráérnek.
Az Szszjn megmaradt része is ilyen.
Lassan három hete képtelenek válaszolni. Nem tudják mit írjanak, esetleg nem maradt írástudó köztük? Ha úgy gondolják, írjanak csak egy “nem,örökké kitartunk” mondatot. Az is egy válasz.
De ha megígérték, akkor válaszoljanak.
Olvasói sztorik